Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://gdpr-hunedoara.ro („Serviciul”) operat de ITSC ASRO 2017 .SRL („noi”, „noi” sau „nostru” „).

Accesul și utilizarea dvs. la Serviciu este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau folosesc Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din termeni, este posibil să nu accesați Serviciul.

Conturi

Când creați un cont cu noi, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și curente în orice moment. Nerespectarea acestui lucru reprezintă o încălcare a Termenilor, care poate duce la rezilierea imediată a contului dvs. pe Serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este cu Serviciul nostru sau un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după aflarea oricărei încălcări de securitate sau utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a ITSC ASRO 2017 .SRL și a licențiatorilor săi.

Linkuri către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terți care nu sunt deținute sau controlate de acesta ITSC ASRO 2017 .SRL.

ITSC ASRO 2017 .SRL nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că ITSC ASRO 2017 .SRL nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă recomandăm cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii pe care le vizitați.

Act de renunțare

Utilizarea dvs. de Serviciu este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat pe baza „AS AS” și „AS DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie că sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, nerespectare sau curs de performanță.

Legea Guvernantă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nulă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contacteaza-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați. contact@gdpr-timisoara.ro

error: Content is protected !!